Voor werkzoekende

Dit is de vacaturewebsite van Sociaal Fonds Mobiliteit. Dit vacatureplatform is gemaakt om de vraag naar en het aanbod van banen binnen de taxi- en zorgvervoerbranche zo goed en snel mogelijk te matchen, zodat jij als werkzoekende een baan kan kiezen die bij jou past. Wat dit werk zo leuk maakt? Tijdens je werk heb je interactie met je passagiers, een grote variatie in ritten én heb je flexibele werktijden. Dus kom uit je sleur: word chauffeur!

Op deze website vind je een groot aanbod van allerlei vacatures van bedrijven in de taxi- en zorgvervoerbranche. Je solliciteert direct bij het bedrijf. Zij nemen contact met je op als je op een vacature reageert.  

Veelgestelde vragen

Hoe zoek ik vacatures?

Op de homepage kan je aan de hand van een aantal selectiecriteria vacatures zoeken.

Kan ik mijn CV ook naar jullie opsturen?

Nee, een CV met een toelichting stuur je via het webformulier op deze website direct naar het bedrijf dat de vacature heeft geplaatst. Zij nemen contact met je op om te kijken of er een match is. Sociaal Fonds Mobiliteit heeft geen inzage in de verstuurde CV’s.

Met wie ga ik straks het sollicitatiegesprek voeren?

De werkgever of P&O-medewerker neemt contact met je op als je op een vacature gereageerd hebt. Zij vertellen je hoe de sollicitatieprocedure verder verloopt.

Gesolliciteerd. Wat gebeurt er nu?

De werkgever neemt contact met je op om de verdere sollicitatieprocedure met je te bespreken.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Sociaal Fonds Mobiliteit heeft geen inzage in de gegevens die je bij je sollicitatie hebt verstuurd. De gegevens gaan rechtstreeks naar het bedrijf waar je gesolliciteerd hebt.

Interessante blogs voor werknemers

Sturen vanuit jouw hart voor zorg

Jouw kinderen zijn de deur uit, maar toch nog willen zorgen? Het beroep van taxichauffeur in de zorg is bijzonder en brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee, vooral als je werkt met kinderen met speciale behoeften. Het…

Studenten doorbreken sociaal isolement door bijbaan

Kun jij jezelf uren verliezen in gamen, Instagram of TikTok. Je bent niet de enige! De hele dag staat in het teken van prikkels en verleidingen van onze smartphones. Hierdoor kun je het gevoel krijgen dat je jouw tijd verdoet…