Voor de werkzoekende

Dit is de vacaturewebsite van Sociaal Fonds Mobiliteit. Wij hebben dit vacatureplatform gemaakt om de vraag naar en het aanbod van banen binnen de taxi- en zorgvervoerbranche zo goed en snel mogelijk te matchen.

Op deze website vind je allerlei vacatures van bedrijven in de taxi- en zorgvervoerbranche. Je solliciteert direct bij het bedrijf. Zij nemen contact met je op als je op een vacature reageert.  

Veelgestelde vragen

Hoe zoek ik vacatures?

Op de homepage kan je aan de hand van een aantal selectiecriteria vacatures zoeken.

Kan ik mijn CV ook naar jullie opsturen?

Nee, een CV met een toelichting stuur je via het webformulier op deze website direct naar het bedrijf dat de vacature heeft geplaatst. Zij nemen contact met je op om te kijken of er een match is. Sociaal Fonds Mobiliteit heeft geen inzage in de verstuurde CV’s.

Met wie ga ik straks het sollicitatiegesprek voeren?

De werkgever of P&O-medewerker neemt contact met je op als je op een vacature gereageerd hebt. Zij vertellen je hoe de sollicitatieprocedure verder verloopt.

Gesolliciteerd. Wat gebeurt er nu?

De werkgever neemt contact met je op om de verdere sollicitatieprocedure met je te bespreken.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Sociaal Fonds Mobiliteit heeft geen inzage in de gegevens die je bij je sollicitatie hebt verstuurd. De gegevens gaan rechtstreeks naar het bedrijf waar je gesolliciteerd hebt.

Interessante blogs voor werknemers

Waarom zouden jongeren nog taxi- of touringcarchauffeur worden?

De grote zoektocht naar taxi- en touringcarchauffeurs wordt steeds meer op jongeren gericht. TaxiPro sprak jonge mensen die al werken in de branche over hun keuze voor het vak en hoe vervoerders jongeren kunnen werven.

7 tips voor het maken van een goed cv

Met deze praktische tips zorg je ervoor dat je cv opvalt en maak je meer kans dat een werkgever je uitnodigt voor een sollicitatiegesprek.