Over ons

WERKEN IN DE TAXIBRANCHE is dé vacaturesite voor taxiwerk in het zorgvervoer. Taxibedrijven kunnen via dit platform eenvoudig hun vacatures plaatsen. Potentiële kandidaten en werknemers kunnen via WERKEN IN DE TAXIBRANCHE op elk moment solliciteren dat het hen uitkomt.

Wie zijn wij?

WERKEN IN DE TAXIBRANCHE is in de zomer van 2021 in het leven geroepen door Sociaal Fonds Mobiliteit namens cao-partijen, KNV Zorgvervoer & Taxi, CNV Vakmensen en FNV Taxi.  In de nasleep van de coronamaatregelen blijkt dat veel personeel is uitgestroomd. Nu de markt weer aantrekt dreigt er een tekort aan taxipersoneel te ontstaan. Partijen bieden met WERKEN IN DE TAXIBRANCHE een platform waarop zowel werknemer als werkgever snel en gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen. Werkgevers kunnen gratis gebruik maken van het vacatureplatform om zodoende op tijd nieuw personeel aan te trekken.

Veelgestelde vragen

Wat kost het plaatsen van een vacature?

Het plaatsen van een vacature is helemaal gratis.

Hoe zit het met mijn privacygevoelige gegevens?

Sociaal Fonds Mobiliteit heeft geen inzage in de gegevens die je bij je sollicitatie hebt verstuurd. De gegevens gaan rechtstreeks naar het bedrijf waar je gesolliciteerd hebt.

Ik wil meer weten over de cao van de taxibranche. Waar kan ik dat vinden?

Ga je bij een taxibedrijf werken dan val je onder de cao Taxivervoer. Deze cao kun je vinden op de website van SFM.

Waar kan ik terecht met inhoudelijke vragen over de functie?

Als je vooraf contact wil leggen met een werkgever kun je een whatsappbericht sturen of je kunt gebruik maken van het terugbelformulier. Deze formulieren staan bij de vacatures.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Dan kun je contact opnemen met Sociaal Fonds Mobiliteit via telefoonnummer 0345 – 478 473 (optie 6) of per e-mail: info@sfmobiliteit.nl.