Over ons

WERKEN IN DE TAXIBRANCHE is dé vacaturesite voor taxiwerk in het zorgvervoer, waar kanidaat en werkgever worden gematcht. Als potentiële kandidaat kun je via WERKEN IN DE TAXIBRANCHE op elk moment solliciteren dat het jou uitkomt. Ben je als taxibedrijf op zoek naar geschikte kandidaten? Taxibedrijven kunnen via dit platform eenvoudig hun vacatures plaatsen.

Wie zijn wij?

WERKEN IN DE TAXIBRANCHE is in de zomer van 2021 in het leven geroepen door Sociaal Fonds Mobiliteit namens cao-partijen, KNV Zorgvervoer & Taxi, CNV Vakmensen en FNV Taxi. Dit heeft te maken met de arbeidskrapte: er is een grote vraag naar werk en een kleiner aanbod. WERKEN IN DE TAXIBRANCHE is een platform dat gemaakt is zodat jij je droombaan kan vinden bij de werkgever die jou aanspreekt. Zowel werknemer als werkgever kunnen op deze manier gemakkelijk met elkaar in contact komen. Werkgevers kunnen gratis gebruik maken van het vacatureplatform om zodoende op tijd nieuw personeel aan te trekken.

Veelgestelde vragen

Wat kost het plaatsen van een vacature?

Het plaatsen van een vacature is helemaal gratis.

Hoe zit het met mijn privacygevoelige gegevens?

Sociaal Fonds Mobiliteit heeft geen inzage in de gegevens die je bij je sollicitatie hebt verstuurd. De gegevens gaan rechtstreeks naar het bedrijf waar je gesolliciteerd hebt.

Ik wil meer weten over de cao van de taxibranche. Waar kan ik dat vinden?

Ga je bij een taxibedrijf werken dan val je onder de cao Taxivervoer. Deze cao kun je vinden op de website van SFM.

Waar kan ik terecht met inhoudelijke vragen over de functie?

Als je vooraf contact wil leggen met een werkgever kun je een whatsappbericht sturen of je kunt gebruik maken van het terugbelformulier. Deze formulieren staan bij de vacatures.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Dan kun je contact opnemen met Sociaal Fonds Mobiliteit via telefoonnummer 0345 – 478 473 (optie 6) of per e-mail: info@sfmobiliteit.nl.