Dé vacaturesite voor taxiwerk in het zorg- en taxivervoer!

Vacatures zoeken:

Over het platform

WERKEN IN DE TAXIBRANCHE is dé vacaturesite voor taxiwerk in het zorg- en taxivervoer! Niet alleen vind je hier het grootste actuele aanbod aan vacatures bij jou in de buurt, je kunt er ook gemakkelijk en snel op solliciteren! Jouw sollicitatie wordt vervolgens rechtstreeks doorgestuurd naar de werkgever.

Jouw baan in de regio

WERKEN IN DE TAXIBRANCHE doet er alles aan zodat jij jouw baan in jouw regio kunt vinden! Op deze website vind je een groot aanbod van allerlei vacatures van bedrijven in de taxi- en zorgvervoerbranche. Je solliciteert direct bij het bedrijf. Zij nemen contact met je op als je op een vacature reageert.  

Chauffeur vacatures Alle Chauffeur vacatures

Centralist vacatures Alle Centralist vacatures

Solliciteer waar en wanneer je wilt!

Ben jij graag maatschappelijk betrokken en op zoek naar een mooie, afwisselende baan? Solliciteer dan als chauffeur in het zorgvervoer! Jij maakt het verschil voor jouw passagiers. Geen dag is hetzelfde, je maakt contact met anderen en ziet nog eens wat van de omgeving.

Via het webformulier voeg je je cv makkelijk toe en reageer je op een voor jou interessante vacature.  Wil je even snel contact leggen met een werkgever? Dan kan dat ook. Via whatsapp stuur je een berichtje dat je interesse hebt in de vacature. Of maak gebruik van het terugbelformulier, dan zal de werkgever zelf contact met je opnemen.

Werken in de taxibranche

Blog