Vacatures zoeken

Vacature plaatsen

Op zoek naar een nieuwe collega? Via WERKEN IN DE TAXIBRANCHE plaats je eenvoudig en gratis je vacature online. Kandidaten kunnen snel en eenvoudig reageren. Probeer het eens uit! 

Over het platform

WERKEN IN DE TAXIBRANCHE is dé vacaturesite voor taxiwerk in het zorg- en taxivervoer! Niet alleen vind je hier het grootste actuele aanbod aan vacatures bij jou in de buurt, je kunt er ook gemakkelijk en snel op solliciteren! Jouw sollicitatie wordt vervolgens rechtstreeks doorgestuurd naar de werkgever.

Solliciteer waar en wanneer je wilt!

Bij WERKEN IN DE TAXIBRANCHE kun je op elk moment solliciteren dat het jou uitkomt. Via het webformulier voeg je je cv makkelijk toe en reageer je op een voor jou interessante vacature.  Wil je even snel contact leggen met een werkgever? Dan kan dat ook. Via whatsapp stuur je een berichtje dat je interesse hebt in de vacature. Of maak gebruik van het terugbelformulier, dan zal de werkgever zelf contact met je opnemen. Onze website is geoptimaliseerd voor zowel desktop als mobiel, solliciteer dus waar en wanneer het jou uitkomt!

Voor jouw baan in de regio

WERKEN IN DE TAXIBRANCHE doet er alles aan zodat jij jouw droombaan in jouw regio kunt vinden! Zo plaatsen we naast de vacatures ook relevante (sollicitatie)tips en weetjes op onze website en social mediakanalen. Door onze blogs leer jij hoe je een goede motivatiebrief schrijft of jouw cv op kunt laten vallen bij jouw nieuwe werkgever. Houd de website in de gaten en loop nooit meer een vacature mis!

Centralist vacatures Alle Centralist vacatures

Chauffeur vacatures Alle Chauffeur vacatures

Overig vacatures Alle Overig vacatures

Blog

Studenten doorbreken sociaal isolement door bijbaan

Kun jij jezelf uren verliezen in gamen, Instagram of TikTok. Je bent niet de enige! De hele dag staat in het teken van prikkels en verleidingen van onze smartphones. Hierdoor kun je het gevoel krijgen dat je jouw tijd verdoet…

Een baan als taxichauffeur in het zorgvervoer: wat levert dat op?

Je kunt je voorstellen dat een baan als taxichauffeur in het zorgvervoer meer is dan autorijden. Het zorgen voor een ander, lekker onderweg zijn, elke dag wat meemaken en iets toevoegen aan de maatschappij, zijn redenen van t…